Skip to main site content

Experts met verschillende perspectieven

Bij Afdeling Buitengewone Zaken hebben we één gedeelde vlam: een onvermoeibare drang om samen de maatschappij beter vorm te geven. Ons team bestaat uit ontwerpende onderzoekers. Ieder met een eigen expertise: filosofie, veranderkunde, psychologie, storytelling, visuele vormgeving of vraagarticulatie. Dit brengt een bundel aan perspectieven op tafel. Het maakt ons een gebalanceerd team dat altijd wel een wapen heeft. Hoe ingewikkeld het vraagstuk ook is.

En daar blijft het niet bij. We zoeken continue samenwerkingen binnen ons netwerk. Partners, experts of een nieuwe frisse kijk. Dus kan er zomaar ineens een antropoloog, journalist of zwemleraar meelunchen. De maatschappelijke uitdagingen van nu zijn zo groot en complex, we geloven dat je die alleen verder brengt door alle krachten te bundelen.

Deel van het team loopt over het terrein van Groen Collect tijdens een werkbezoek.
Afdeling Buitengewone Zaken - Ons team---3

Helder, vindingrijk en energiek

Ontmoet ons team

Afdeling-Buitengewone-Zaken---Ons-team---2
Wat onze partners van ons vinden

Marieke Beekers-Meijer – Gemeente Breda

“Afdeling Buitengewone Zaken laat ons steeds weer inzien dat je met de doelgroep moet denken (en doen) in plaats van over de doelgroep te spreken. En niet 10 stappen voorwaarts maar onderzoekend, iteratief, op basis van de inzichten die je onderweg opdoet. En het vertalen naar een prototype of conversation pieces maakt het zichtbaar, tastbaar, voedt het voorstellingsvermogen en de verbeeldingskracht.”