Skip to main site content
Afdeling-Buitengewone-Zaken-Jeffrey-Vierkant
Partner & Design Director

Jeffrey Braun

Strategisch, concreet, trouw aan zichzelf. Jeffrey is van de complexe vraagstukken. Hij is op z’n best in een wereld vol verschillende spelers, ingewikkelde afwegingen en een oneindige stroom aan veranderingen. Hij verkent, bevraagt en breekt vraagstukken open. Daarbij haalt hij nieuwe behoeftes boven water. Vooral vraagstukken met urgentie zijn interessant. Of het nu gaat om een steeds wisselende politieke agenda of door klimaatdoelstellingen: “Wat kunnen we vandaag al doen?”

Mail Jeffrey

“Ik krijg vuur in de ogen als ik zie welke onomkeerbare processen wij als mens veroorzaken.”

Jeffrey laat zich niet snel beïnvloeden door anderen. Zo houdt hij het belang van het vraagstuk en de eindgebruiker scherp voor ogen. Daarnaast vertrouwt hij altijd in een goede afloop. Hij brengt rust in de ruimte en weet het grote altijd uit te kleden tot kleine, overzichtelijke stappen. Helderheid scheppen met oog voor de complexe context.

Waar zie jij nog een kans liggen op social design?

“Bij veel van de complexe vraagstukken zie ik dezelfde uitdagingen terugkomen. Kort gezegd: de mens leeft vooral in het hier en nu en is bezig met eigenbelang. Voor mij ligt de kans voor veel vraagstukken in dat we naar het grotere plaatje kijken. Daarvoor moeten we verschuiven van korte- naar langetermijndenken en van ons eigenbelang naar het belang van het collectief. Dat brengt nieuwe vragen en perspectieven.”

Afdeling Buitengewone Zaken - Jeffrey Braun - 2
Afdeling Buitengewone Zaken - Jeffrey Braun - 1

Cases van Jeffrey

Bekijk alle cases