Skip to main site content
Afdeling-Buitengewone-Zaken-Noelle-Vierkant
Social Designer

Noëlle van den Dungen

Noëlle heeft een indrukwekkend trackrecord. Ze studeerde industrial design, filosofie én contextual design. Deze drie werelden brengt ze naadloos samen en geven haar een eigen kijk op de wereld. Haar talent ligt in verbindingen vinden. Tussen mensen, tussen systemen en tussen vraagstukken. Ze is realistisch en reflectief. Intuïtief en weloverwogen. Praktisch en zoekt ook altijd de verdieping.

Mail Noëlle

“Thema’s die mij fascineren zijn moderne gezinnen, de gewoontemens en de bureaucratische jungle in Nederland”

Sommige vraagstukken in het sociale domein zijn ook verwikkeld in haar eigen leven. Van jongs af aan zag ze verschillende contexten. Daardoor voelt ze zich verbonden met veel mensen in de samenleving en is snel op haar gemak in allerlei werelden. Een ijzersterke kwaliteit voor een social designer, die bij uitstek steeds in nieuwe contexten duikt.

Noëlle komt het meest tot bloei in het begin van projecten. Als de vraag en de context nog vaag zijn. Als ze via al haar invalshoeken verrassende vragen kan stellen. Frisse perspectieven kan neerzetten en nieuwe verbindingen tussen mensen tot stand brengt. En daar blijft het niet bij. Doordat ze snel thuis is in verschillende werelden, is ze van nature een goede onderzoeker die graag het veld in stapt.

Afdeling-Buitengewone-Zaken---Noelle-van-den-Dungen---3
Noëlle luistert aandachtig naar de reactie van twee mensen op een van de voorstellen voor het project ‘Tijd voor thuis’. Ze zitten naast een busje in een gecreëerde huiskamer setting.

Cases van Noëlle

Bekijk alle cases