Maak kennis met de kracht van social design om buurtinitiatieven vorm te geven

Hoe betrek je nieuwkomers bij vrijwilligersactiviteiten? Tijdens het We Doen het Samen! Festival in Amersfoort op zaterdag 30 maart laat A/BZ jou in een vogelvlucht (13:00 – 14:45 uur) kennismaken met Design Thinking. Je gaat zelf aan de slag - in het DOENlab voor bewonersinitiatieven van StichtingDOEN - met een vraagstuk zodat je jouw nieuwe kennis gelijk kan toepassen. Daarnaast leer je ook van voorbeelden uit de praktijk van de Buurtwerkplaats Noorderhof, De Voorkamer en Zorgvrijstaat.

Maak kennis met de kracht van social design om buurtinitiatieven vorm te geven

We Doen het Samen! Festival Door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve bewoners, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving. We doen het samen! Festival stimuleert actief burgerschap en viert het succes van vele lokale initiatieven in héél Nederland. Dit festival wordt georganiseerd in de Prodentfabriek in het stadshart van Amersfoort.

Een kaartje voor het festival kost 10 euro. Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje!

Schrijf je hier van te voren in voor deze workshop zodat je gegarandeerd een plekje hebt. De festival app is beschikbaar voor zowel Apple als Android telefoons.