Ons eigen intercomsysteem Openr is gelanceerd

We vernieuwen de vastgoedwereld met ons unieke intercomsysteem

Ons eigen intercomsysteem Openr is gelanceerd

Lig je eindelijk op het strand van Fernando de Noronha in de zon te bakken, wilt je freelance frontender je studio in om te werken aan jullie laatste project. Geen punt! Wij hebben namelijk de afgelopen maanden gewerkt aan ons eigen product genaamd Openr, het intercom systeem dat wél aan de werkplek van deze tijd is aangepast. Je bezoeker belt aan waarna je op je mobiel gebeld wordt. Via de app open je eenvoudig de deur.

Voor een pandbeheerder betekent dat lagere kosten door o.a. niet meer moeilijk te hoeven doen met kabels door een gebouw (want Openr is draadloos), meer flexibiliteit en de vervanging van de dure receptie. Voor huurders betekent het o.a. meer flexibiliteit, betere klantontvangst en meer gevoel ‘van eigen werkplek’.

We zijn binnen een week van idee naar prototype gegaan waarna de eerste aanvragen binnen kwamen druppelen. We hebben het hele traject in beheer: van interface ontwerp tot hardware en van verkoop tot customer care. Dit jaar rollen we Openr uit en vragen wij ons af: bij welke werkplek zou jij de deurbel willen veranderen?

Meer weten? Klik dan hier.