Office manager gezocht

Afdeling Buitengewone Zaken is een Rotterdams ontwerpbureau met een sterke basis van industrieel ontwerpers binnen het team. We zetten visies en ideeën snel om in digitale en fysieke producten, diensten en belevingen. We begeleiden hierbij het hele proces voor onze klanten, van onderzoek en ontwerp naar ontwikkeling.

Office manager gezocht

De uitdagingen waar we voor worden ingeschakeld zijn oneindig divers, zijn vaak eerder sociaal dan technisch ingestoken en altijd vernieuwend. Samen met klanten als Provincie Noord-Brabant, IFFR en Oerol maken we bijvoorbeeld interactieve installaties die bezoekers op weg helpen of laten nadenken. Andere keren zitten we op het platteland van India en onderzoeken en ontwerpen we hoe technische smart grids op een sociale manier kunnen ontstaan voor Rural Spark.

Voor de komende tijd hebben we grootse plannen die niet met vijf man uit te voeren zijn, we zijn dus op zoek naar versterking in alle gelederen! Bij Afdeling Buitengewone Zaken zijn we daarom op zoek naar een office manager.

Lees verder op https://afdelingbuitengewonezaken.homerun.hr/office-manager