Feels Like tijdens Oerol 2015

Ook dit jaar geven we acte de présence in Terschelling! Met een reeks aan diepgewortelde projecten doorgronden we het ‘Sense of Place’ gehalte van de Oerol bezoekers.

Feels Like tijdens Oerol 2015

Koploper is het nieuwe Oerol Reporters onderdeel. Na talloze aanmeldingen en online ruchtbaarheid struinen vijf uitverkoren talentvolle koppels over het eiland om hun belevenissen te documenteren. Ze slapen bij eilandbewoners en artiesten, stellen Spinvis prangende vragen over ‘Sense of Place’ en delen hun unieke ervaringen. Iedere dag zijn hun avonturen te volgen via het Oerol Youtube kanaal en oerol.nl.

Op het eiland zelf dient Feels Like als dé gevoelens thermometer van de Expedities. Bij ieder artistiek project op het eiland staat een meetinstrument waar bezoekers hun gevoel kunnen achterlaten. Online kan vervolgens op feelslike.nu ieders persoonlijke Oerol worden herbeleefd.

De brei aan gevoelens data wordt verder gebruikt om het Oerol’s Verdiepingsprogramma nóg verder uit te diepen. Zo worden speciale fietsroutes uitgezet voor specifieke gevoelens en dient de data als aanknopingspunt voor de talkshows tijdens het festival.