Nieuw op de afdeling: Stagiair Tjeu

Dit is Tjeu van Bussel, hij studeert Industrial Design aan de TU/e. Zijn ambitie is om op een positieve en ervaringsgerichte manier een brug te slaan tussen mensen, maatschappij en technologie.

Nieuw op de afdeling: Stagiair Tjeu

Tijdens zijn eerste jaar op de universiteit was hij met zijn studievereniging bij A/BZ op bezoek geweest. In zijn derde jaar brak het moment aan om een stageplek te vinden. Hij besloot gelijk bij A/BZ te solliciteren. Afdeling Buitengewone Zaken bleek een hele goede match te zijn met zijn leerdoelen.

"Werken en leren in een omgeving waar waardevol werk wordt geleverd, projecten waar mensen iets aan hebben. En A/BZ werkt veel met mensen, ik vind het interessant om met hen aan de slag te gaan en ze te leren kennen."

Wat wil je leren bij A/BZ?

Tjeu: "Ontwerpen met niet-designers, ontdekken met welke methodes je een project tot een succesvol einde kan brengen en achterhalen hoe je een social service design bedrijf boven water houdt. Daarnaast komen er natuurlijk nog een heleboel waardevolle leerervaringen op mijn pad die ik nu nog niet aan kan zien komen."