Gezocht voor september 2018: Ambitieuze stagiair(e)

Op zoek naar een prikkelende stage? Bij Afdeling Buitengewone Zaken zijn we voor de periode september 2018 tot januari 2019 op zoek naar een all-round onderzoekende Design Intern voor het ondersteunen bij de ontwikkeling van innovatieve fysieke & digitale diensten.

Gezocht voor september 2018: Ambitieuze stagiair(e)

Wat houdt dat in?

  • Als Design Intern (40u) ben je onze rots in de branding en ondersteun je in verschillende ontwerpzaken (van onderzoek, concept, tot realisatie).
  • Ieder project vereist weer iets anders. Zo zijn we actief op het gebied van de nieuwe democratie in Brabant, energieneutraliteit in Groningen, innovatie in verzekeringsland tot het ontwikkelen van de customer journey van een bekend museum. Daarin geven we je ook de ruimte om nieuwe vaardigheden op te bouwen of met nieuwe middelen te werken.
  • Je bent nauw betrokken in iedere fase van het ontwerpproces: je doet veld-, bureau- en literatuuronderzoek, bedenkt en vertaalt ideeën naar snel in te zetten inventieve prototypes en bent multi-inzetbaar, met als accent jouw eventuele specialisatie. In de projecten ondersteun je de ontwerpers bij A/BZ en krijg je binnen de projecten verschillende verantwoordelijkheden in.
  • Samen met je interne A/BZ coach schat je jouw werkzaamheden in, werk je afwisselend zelfstandig of in ons ontwerpteam: Of daar nu het voorbereiden van een creatieve sessie, het ontwikkelen van een gameplay of het bedenken van nieuwe concepten voor nodig zijn.
  • Iedere maand staan we weer voor nieuwe uitdagingen omdat nieuwe klanten en projecten zich aandragen: in al die hectiek en groei kun jij je goed vinden.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer hier!