Publieke Installatie

Voor veel bedrijven en instellingen is het een uitdaging om een nieuw of breder publiek aan te trekken, een complex verhaal begrijpelijk te vertellen of bezoekers te voorzien van een persoonlijke beleving. Maar of u nu een nieuw product wilt lanceren of uw museum een nieuwe impuls wilt geven: Afdeling Buitengewone Zaken kan een geschikte publieke installatie, expositie of beleving voor u bedenken en realiseren.

Ons doel binnen dit proces is altijd het representeren, verklaren en promoten van uw verhaal bij een geselecteerd publiek. Door het publiek te emotioneren, verwonderen en intrigeren betrekken we hen bij een verhaal. Onze installaties worden altijd op maat gemaakt, zijn direct in gebruik te nemen en staan garant voor unieke, interactieve ervaringen voor uw klanten of bezoekers.

Bij ons ook geen verrassingen wat betreft het aanslaan van het concept, dat hebben we van tevoren al afgedekt. We werken namelijk vanaf de eerste prototypes al met echt publiek, zij vormen altijd hét uitgangspunt. Met ons uitgebreide netwerk van interieur- en 3d ontwerpers, game designers en developers brengen we zo het concept tot leven. Op deze manier pakken we projecten van allerlei soorten en maten aan.

Met onze installaties, exposities en belevingen boort u een nieuw publiek aan en worden de bezoekersaantallen omhoog geschroefd. We staan garant voor het creëren van een unieke en blijvende ervaring die uw bezoekers zullen waarderen. En wat men waardeert wordt gedeeld met anderen, waardoor u de waarde van uw merk, instelling of dienst verhoogd.

Meer weten?

Neem contact op met voor een afspraak of lees meer
Mail nu Over ons

Gordon Tiemstra