Hidden Design Week

Met de Hidden Design Week bieden wij een kritisch onderzoek waarin design wordt ingezet als de ultieme validatie van uw concept, technologie of propositie. Wij onderzoeken de wisselwerking tussen uw product en de consument en bieden u direct kwalitatieve inzichten. Binnen een week zoeken wij tot op de bodem uit op welke vlakken we uw product of dienst kunnen verbeteren.

Wij testen uw product of dienst altijd met de consument in zijn natuurlijke omgeving, dit zorgt voor interactiviteit en levert goed bruikbare, betrouwbare feedback op. De onderzoeken binnen onze Hidden Design week zijn de beste manier om tijdrovende en dure risico’s binnen het ontwikkelingstraject te verminderen. Ook komen wij op plekken waar u nog niet bent geweest en bieden u nieuwe inzichten.

Binnen de Hidden Design week werken we volgens onze eigen Hidden Design methode. We analyseren uw en onze verwachtingen van het product en werken een eerste versie uit. Deze plaatsen we vervolgens binnen de context van de klant. Dit doen we door middel van intensieve gesprekken mét, maar ook door het bestuderen ván de klant. Met het prototype verzamelen we zo alle benodigde informatie en werken we door naar de volgende aanname. Aan het einde van het traject ontvangt u onze analyse en een duidelijk advies over haalbaarheid en toekomstperspectief van uw product of dienst.

Meer weten?

Neem contact op met voor een afspraak of lees meer
Mail nu Over ons

Jan Belon