We vernieuwden de intercommarkt met ons eigen systeem

Lig je eindelijk op het strand van Fernando de Noronha in het zonnetje, wil je freelance frontender je studio in om te werken aan jullie laatste project. Geen punt! Openr is het intercom systeem dat wél aan de werkplek van deze tijd is aangepast. Afdeling Buitengewone Zaken zag de noodzaak, ontwierp de oplossing en nam Openr de markt op.

Nog maar zelden is een kantoorgebouw aan één bedrijf verhuurd. Er zijn soms zelfs honderden ondernemers gehuisvest en die wisselen ook nog eens van tijd tot tijd. Een centrale receptie of een beheerder is veelal een dure kostenpost en de intercoms die we dagelijks tegenkomen zijn dusdanig inflexibel dat er een grote vraag is naar een slimmer product.

Het product

Openr werkt kinderlijk eenvoudig. Bezoek belt aan bij het wireless beltableau waarna je op je mobiel gebeld wordt. Met de Openr-app op je desktop, tablet of mobiel open je vervolgens de deur.

Het proces

Alle mooie dingen beginnen klein. Om die reden startte we Openr met simpele prototypes die binnen een dag in verschillende gebouwen hingen. We achterhaalden zo snel de manier hoe onze gebruikers handelen en wat hun behoeften zijn. Ook nu Openr in verschillende panden de deur opent blijven we haar continu verbeteren.

Meer weten?

neem contact op met voor een afspraak of lees meer
mail nu over ons

Jan Belon